Nummer 411


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Två långfilmer blev det i dag. Jag ser fruktansvärt sällan på film då jag föredrar evighetsserier på tv och seriemaraton. Filmformatet är lite begränsat. Förutom när det gäller Marvel-filmerna som går in i varandra vad gäller handling och karaktärer. Lyckligtvis är jag sedan tidigare ganska bevandrad i Marvel Universe efter att i flera decennier läst deras serietidningar. Men jag är ändå tveksam till dagens filmer (båda utgivna i år). Jag hade nog högre förväntningar. Ändå är jag relativt nöjd eftersom det trots allt var Marvel. Vilket också kan få sammanfatta 2014 – jag är skeptisk (tveksam) då jag hade högre förväntningar än så här, men är trots allt nöjd. Trots allt sluttar planet mer uppåt än nedåt.

||||| 0 I Like It! |||||