Känsligt #244


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Avskyvärt, men jag gjorde det! Jag… öppnade min kalender för att se hur jag ska jobba när semestern är över. Okej, så här 20 minuter senare så minns jag inte vad jag kunde konstatera, annat än att jag åter kan släppa tanken på hur kalendern ser ut.

Annars? Dålig dag. Vet ej varför, men varit ostadig i benen, värk i benen, migrän, illamående och förvärrad tinnitus. Förmodligen råkade jag höja kroppstemperaturen i dag, och sånt går ju inte för sig utan konsekvenser.

Hur känns det att ha ms? Så här: http://www.howdoesmsfeel.com/how.html (Varning för hemsk midi-musik på sidan)

||||| 0 I Like It! |||||