Kraftprov #249


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Det känns lite skrämmande att ha varit väldigt fysiskt aktiv i dag. I något år har jag funderat på att möblera om, och i dag gjorde jag det trots att jag egentligen inte är tillräckligt stark fysiskt sett. Det var fruktansvärt tungt. Många gånger fick jag vila, men jag fick det gjort. Det höjde pulsen (bra) och kroppstemperaturen (skitdåligt), vilket gjorde att jag sedan fick sitta ganska länge i duschen med iskallt vatten. Och nu några timmar senare så är jag ganska öm i muskulaturen. Så jag hoppas inte detta ger något fysiskt bakslag. Samtidigt kan jag inte säga att detta var mer ansträngande än mina intensiva pass hos sjukgymnastiken, men där har jag inte varit på en månad (ska dit i nästa vecka).

||||| 0 I Like It! |||||