Tajt


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Tiden. Klockan. Timmarna. Jag har precis bokat om veckans alla hämttider för flärdtjänsten, för hur jag än vänder på det så får jag inte ihop mina arbetade timmar per vecka. Delvis beror det på dålig planering från flärdtjänstens sida, men det beror också på att jag varje vecka tappar tre timmar på grund av sjukgymnastiken. Jag måste jobba mer, men det är svårt. För jag har också hämndtjänsten som behöver sina timmar. Plus att jag inte får arbeta för många dagar på rad enligt en gammal rehab-åtgärd. Dessutom måste jag begära mertid (eg. flex) när jag inte får ihop timmarna på en dag, samtidigt som jag också måste ansöka om mertid (igen, eg. flex) om jag råkar komma för tidigt eller stanna kvar för sent på jobbet.

Det eviga pusslandet. Trots att jag åker till jobbet en timme tidigare på morgonen och sedan stannar kvar där ytterligare en timme på kvällen, hjälper inte. Jag går fortsatt minus från dag till dag. Och jag kan inte förklara det. Jag har blivit väldigt misstänksam mot vårt flexsystem som är relativt nytt. Fungerar det verkligen? Ingen verkar bry sig när jag ifrågasätter det. Klart teknik fungerar! Väl?! Nja. Min erfarenhet säger något annat…

||||| 0 I Like It! |||||